Blogg

Informasjon til alle rideskoleelever

Hei alle sammen!

Vi vil nå informere om at vi kommer til å bruke mail for å sendte ut informasjon til våre rideskole elever. Vi vil også prøve å holde hjemmesiden vår mer oppdatert enn den har vært frem til nå.

Vi er nå glade for å endelig ha fått satt opp ei varmestue i ridehuset. Her vil vi etterhvert få satt inn en liten kjøkkenkrok der foreldre og foresatte kan få koke seg kaffe/te – velkommen skal dere være til å bruke varmestua ?

Hvis ikke alle har fått det med seg så det disse som underviser i rideskolen:

Hannah: 94438119
Ellen: 92440743
Ida: 46472889
Tone: 96047073
Lillian: 90111024

Vi skal også prøve å få lagt ut oppdaterte lister på hjemmesiden over hvem som undervise hvilke timer fra mnd til mnd. Er det noe dere savner av informasjon så henvend dere til oss eller svar på denne mailen. Den sjekkes daglig.

Helga 18. og 19. november vil vi arrangere treningshelg med Gunn Eva Killingberg med rideskolestevne på søndag. Mer informasjon om pris og påmelding til dette kommer senere.

Fredag 16. desember blir det juleavslutning i rideskolen. Mer info om dette vil også komme senere.

Til slutt vil jeg bare nevne litt om krav til rideutstyr. Hjelm er påbudt, dette kan lånes av oss, men vi anbefaler alle sin egen av hygeniske årsaker. Sko med hæl, og helst uten snøring. Vi anbefaler sikkerhetsvest, men dette er ikke påbudt. Ellers ber vi alle om å kle seg etter været, det blir ofte kaldere i rideshuset enn det er ute.

Kom til oss med ris og ros, vi er takknemmelig for tilbakemeldinger som kan gjøre oss bedre ?

Med vennlig hilsen

Tone/Oppdal Hestesportsklubb